7/03/2012

Pak din perfekte feriekuffert

Nu er det jo blevet sommerferie, og man ved aldrig med det danske sommervejr. Hvis vi er heldige, kan det være at vi får omkring de 20 grader (eller mere!), men det kan jo også være det kommer til at regne. Men så kan man jo tage på ferie, hvor der er liiiidt varmere. 

Jeg tager selv til Egypten her på torsdag, så det bliver skønt. Skal i også på ferie? Hvis i skal, så håber jeg at dette indlæg kan hjælpe jer lidt til at pakke en perfekt ferie kuffert, eller at i bare kan blive inspireret lidt. Finder i noget, kan i bare klikke på linket jeg har lagt, og i bliver sendt hen til hjemmesiden, hvor i kan købe det. 



 










En lille tynd sommerkjole, som  også kan bruges om aften med en blazer og par kilehæle eller sandaler.
Hvis du ikke helt er til de farverige kjoler, fåes den også i sort med hvis stribe og dyb blå med rød stribe. Og blazeren fåes også i flere farver.





En buksedragt er god til stranden, eller hvis du skal en tur ind til byen for at shoppe.





Du kan aldrig få for mange tanktoppe, og når det er rigtig varmt, er den det eneste, der dur. Smut derfor i highstreet-kæderne og køb en bunke i forskellige farver.



Man kan ikke undvære shorts, og shorts som dem her i pastelfarver er et hit.






Sommer betyder lette smykker, der ikke irriterer, når du har dem på. Denne fine halskæde fra H&M's Fashion Against Aids-kollektion kan lynhurtigt trylle en hvid sommerkjole klar til en tur på restaurant eller til strandfest.





Ingen sommerferie uden solbriller. På ferien skal du næsten have dem med dig over alt.
De her solbriller er liiiidt dyre, men de er til gengæld også virkelig flotte og rigtig god kvalitet!



En bikini (og badedragt) kan altid sættes sammen med et par shorts. Bikinier i farvet mønstre er rigtig fint, når du skal på ferie.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar